Segítség a pánikbetegség, feszültség leküzdéséhez Brandenburg Neuro tabletta Withania Somnifera kivonattal Depresszió, alvászavarok ellen gyógynövényekkel, tápanyagokkal Brandenburg Neuro - szorongásos tünetekre
Rendelés
Hírlevél

Brandenburg Géza

Üdvözlöm! Brandenburg Géza vagyok, gyógyult pánikbeteg.

Pánikbetegség - van kiút!

Szeretne kigyógyulni pánikbetegségéből?


Iratkozzon fel ingyenes tanfolyamunkra!

E-mail: ugyfelszolgalat@neuroptim.hu

Ahol már találkozhattál velünk

Főoldal › ÖNGYÓGYÍTÓ TANFOLYAM

Pánikbetegség kezelése - Ingyenes Öngyógyító Tanfolyam

A pánikbetegség kezelése összetett feladat. Ehhez nyújt segítséget az INGYENES Öngyógyító tanfolyam. Vágj bele most!

"Tulajdonképpen mindannyiunkban megvan az öngyógyítás képessége. Működik bennünk egy természetes erő, melynek segítségével meggyógyulunk és egészségesek maradunk. Tudatosítanunk kell ezt az erőt, rejtett lehetőségünket, hogy jó közérzetünk érdekében hasznosítani tudjuk." Susanna Ehdin, svéd kutató orvos.

 

pánikbetegség

 

Az Öngyógyító tanfolyam ennek a természetes erőnek a felszabadításához nyújt segítséget, valamint életmód tanácsokkal szolgál 25 db elektronikus levél formájában. Komoly segítséget nyújtva ezzel ahhoz, hogy a pánikbetegség kezelése sikeres legyen.

A kétnaponta kapott levelek rengeteg hasznos információt és sok-sok gyógyulást segítő jó tanácsot, ötletet tartalmaznak. A program segítségével megépíthető az a magabiztosságot nyújtó erős és szilárd alap, amely nélkülözhetetlen a gyógyulni vágyó ember számára célja eléréséhez. A pánikbetegség kezelése akkor lesz eredményes, ha a beteg tevékenyen részt vesz a saját gyógyulásában. A célok elérésében fontos szerepe van az ismeretek gyarapításának.

A tanfolyam hasznos tanácsokkal szolgál depresszió és szorongás esetén is.

Kérlek, add meg a neved és az e-mail címed és máris küldöm Neked a legfontosabb tudnivalókat.

...hogy a pánikbetegség kezelése egyszerű és célravezető legyen.

A korábbi tanfolyam véleményekhez kattints ide!

FIGYELEM!

A feliratkozás után meg kell jelennie egy "Sikeres feliratkozás" szövegnek. Ha ez elmarad, küldd el az ugyfelszolgalat@neuroptim.hu -ra az elérhetőségedet azzal a szöveggel, hogy sikertelen feliratkozás. Köszönjük!!

Citromail-es és freemail-es fiókok esetén rajtunk kívül álló technikai okok miatt nem tudjuk garantálni minden levél megérkezését. Ha módodban áll, kérjük hozz létre pl. egy gmail-es postafiókot és iratkozz fel azzal!

 

A panikbetegseg.eu oldalon található pánikbetegséggel kapcsolatos írások a saját tulajdonomat képezik.
Az oldalon található levélsorozatot szerzői jog védi.